Get Adobe Flash player
badkamers3

Een persoonlijke badkamer wordt steeds belangrijker in uw huis. Sanimania kan u helpen om samen met u uw uiting van uw persoonlijke levensstijl een nieuwe badkamer samen te stellen naar uw smaak en wensen die ook functioneel is.

Sanimania is gespecialiseerd in het aanbrengen van tegelwerken en sanitair, dit kan in een nieuwbouw woning, het verbouwen van uw badkamer of een totale renovatie. Het sterke punt van Sanimania is dat wij gespecialiseerd zijn in de totale verbouwing van uw badkamer of toilet. Dit kunt u van A tot Z door Sanimania uit laten voeren vanaf de sloop tot de complete afwerking.

Sanimania heeft een uitgebreid assortiment van tegels, sanitair, accessoires van kwaliteitsmerken. In de showroom van Sanimania vind u complete opstellingen van badkamers en badkamermeubilair, dit uitgevoerd in verschillende stijlen en kleuren. Van een kleine badkamer tot een zeer uitgebreide, dus voor iedere woning heeft Sanimania de passende oplossing.

Onze adviseurs begeleiden u bij de complete verbouwing of renovatie van uw badkamer, zij beschikken niet alleen over theoretische kennis maar ze hebben ook een praktische kennis van zaken. Onze mensen die bij u de installatie van uw badkamer verzorgen staan dus net zoals wij volledig achter de kwaliteit van onze producten en de uitvoering van de werken.

Als Sanimania een badkamer oplevert dan is altijd een van onze adviseurs hierbij aanwezig om samen met u als klant een controle uit te voeren of alle werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd.

Sanimania staat voor kwaliteit en tevreden klanten voor ieders budget.

Kom langs bij ons in de showroom in Roermond.